Nieuws


Sint Jozefkliniek is fier: eerste Belgische ziekenhuis dat NIAZ-Qmentum 3.1 kwaliteitslabel behaalt

Sint-Jozefkliniek heeft als eerste Belgische ziekenhuis het NIAZ-Qmentum 3.1 kwaliteitslabel “met vlag en wimpel” behaald , aldus de woorden van de directeur van het NIAZ, Ellen Joan Van Vliet.

NIAZ-Jaarprijs 2018 - Breng je stem uit voor de Sint-Jozefkliniek

Stemmen jullie mee op ons ziekenhuis? De Sint-Jozefkliniek werd met de interactieve vorming “NIAZ-Je-Rijk” genomineerd voor de NIAZ-jaarprijs. Help ons door te stemmen via https://jaarprijs.niaz.nl/cases/details?id=100. Stemmen kan tot 30 september 2018. Vergeet nadien zeker niet om je stem te bevestigen via e-mail. De 5 projecten met de meeste stemmen, maken kans op de NIAZ-jaarprijs.

Bereikbaarheid Spoeddienst 08/08/2018

​Update: de spoeddienst en het kinderdagverblijf zijn sinds 14u00 opnieuw via de normale route bereikbaar.

Dodentocht 2018: bereikbaarheid campus Bornem 10/08/2018 - 12/08/2018

Naar jaarlijkse traditie loopt het parcours van de Dodentocht in de straten rond onze campus in Bornem.  Dit zal de nodige verkeersdrukte en parkeerhinder met zich meebrengen vanaf donderdag 9 augustus tot zondagochtend 12 augustus.

Moeder- en kindzorg in AZ Rivierenland

​Het is de ambitie van het nieuwe fusieziekenhuis AZ Rivierenland om de moeder- en kindzorg in onze zorgregio op een hoog kwaliteits- en efficiëntieniveau aan te bieden. Daarom voegen we vanaf 01/02/2019 de materniteiten van AZ Heilige Familie en de Sint-Jozefkliniek samen op campus Bornem.

 


> | >>