Nieuws


Moeder- en kindzorg in AZ Rivierenland

​Het is de ambitie van het nieuwe fusieziekenhuis AZ Rivierenland om de moeder- en kindzorg in onze zorgregio op een hoog kwaliteits- en efficiëntieniveau aan te bieden. Daarom voegen we vanaf 01/02/2019 de materniteiten van AZ Heilige Familie en de Sint-Jozefkliniek samen op campus Bornem.

 

Een nieuw ziekenhuisnetwerk in de Antwerpse regio: Helix

De ziekenhuizen UZA (Edegem), AZ Klina (Brasschaat), AZ Monica (Antwerpen en Deurne), AZ Sint-Jozef Malle , AZ Heilige Familie (Rumst) en AZ Sint-Jozef (Bornem en Willebroek) hebben het afgelopen jaar intensief gewerkt aan het opzetten van een netwerkstructuur. Dit nieuwe netwerk is vandaag een sterk platform voor samenwerking en krijgt de naam ‘Helix’. De partnerziekenhuizen binnen Helix engageren zich ertoe samen een volledig aanbod van hoogkwalitatieve en waardegedreven zorg tot bij de patiënt te brengen in de brede Antwerpse omgeving.​

Bereikbaarheid Campus Bornem 08/06/2018

Op vrijdag 08/06/2018 gaat er ’s avonds een dernykoers (wielerwedstrijd) door in het centrum van Bornem, vanaf 17u00 is slechts beperkt verkeer mogelijk. Het ziekenhuis en parkeergebouw blijven steeds bereikbaar via volgende route: N16 – Vitsdam – Rijkenhoek – Kasteelstraat - Achterweidestraat.

BEREIKBAARHEID CAMPUS BORNEM 25/05/2018 - Baloise Tour

​​Op vrijdag 25 mei vindt de Baloise Belgium Tour plaats in Bornem. Onze campus is dan enkel te bereiken via de route Rijksweg (N16) – Vitsdam – Rijkenhoek – Kasteelstraat – Achterweidestraat. Gelieve ook rekening te houden met de nodige verkeersdrukte en parkeerhinder in en rond onze campus.

Auch! Leven met chronische pijn

Leven met chronische pijn is een enorme opdracht.

De vereniging AUCH! wil jou als pijnpatiënt ondersteunen.

Want goede informatie en contacten met lotgenoten helpen je vooruit.


> | >>