Uitnodiging vierde patiëntenpanel 20/11/2018 Deel via Twitter Deel via Facebook
Uitnodiging vierde patiëntenpanel 20/11/2018

​Op dinsdag 20 november 2018 gaat het volgende patiëntenpanel door. Wij zijn hiervoor nog op zoek naar patiënten die willen deelnemen. Het vierde panelgesprek zal specifiek gaan over de ervaringen van patiënten met verschillende geloofsovertuigingen of culturele overtuigingen. Kan u zich vrijmaken op dinsdag 20/11/2018 en bent u geïnteresseerd om deel uit te maken van het patiëntenpanel of heeft u nog bijkomende vragen, lees dan zeker verder.

Klik HIER voor het volledige document.

​Geachte heer/mevrouw,
Beste patiënt,

Wij streven in ons ziekenhuis steeds naar kwaliteitsvolle en veilige zorg en dienstverlening. We vinden het dan ook zeer belangrijk om onze sterke en minder sterke punten te kennen. Dit doen we onder meer door patiëntenevaluaties. Om de mening van onze patiënten nog beter in kaart te brengen, organiseren we op 20 november 2018 voor de vierde keer een patiëntenpanel.


Onze afgevaardigd bestuurder, hoofdgeneesheer en verpleegkundig directeur nemen deel aan dit forum, samen met zeven patiënten. Door het delen van ervaringen over het verblijf in ons ziekenhuis, helpen patiënten ons om onze zorgverlening steeds te verbeteren.


Het vierde patiëntenpanel zal specifiek gaan over de ervaringen van patiënten met verschillende geloofsovertuigingen of culturele overtuigingen.


Het panel zal doorgaan op dinsdagmiddag 20/11/2018, waarbij de patiënten tijdens een broodjeslunch eerst kennis kunnen maken met de directieleden, waarna het gesprek opgestart wordt. Deelnemers worden om 11u45 verwacht aan het onthaal van het ziekenhuis (Kasteelstraat 23, 2880 Bornem), het gesprek wordt afgerond om 14u00.


Kan u zich vrijmaken op dinsdag 20/11/2018 en bent u geïnteresseerd om deel uit te maken van het patiëntenpanel of heeft u nog bijkomende vragen? Neem dan zeker contact op via emelie.meersmans@sjk.be of 03/890.17.34.

Vriendelijke groeten,

Bart Van Bree

Afgevaardigd Bestuurder

2018 11 Patiëntenpanel poster.jpg